Home / archiefcentraal / het grootste talent van dalfsen

het grootste talent van dalfsen

. De Oranjevereniging biedt, in samenwerking met de Trefkoele en SPOT, letterlijk en figuurlijk een podium op vrijdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur in de Trefkoele. De vijf besten mogen ’s avonds, voorafgaand aan de “Nacht van Oranje”, strijden om de titel “Het grootste talent van Dalfsen”.

De Oranjevereniging vraagt talenten, vanaf 12 jaar, zich aan te melden; of je nu gaat zingen, acteren, jongleren of een acrobatenstunt wilt laten zien. Een deskundige jury zal de optredens beoordelen. Het podium wordt bij goed weer buiten geplaatst, waar op dat moment ook de vrijmarkt aan de gang is, een heel gezellig feest dus. ’s Avonds speelt de topband “Jetset”, maar voordat de bezoekers de dansvloer op kunnen, worden de vijf beste acts getoond en zal een winnaar worden gekozen.

De organisatie wil graag weten hoeveel talenten er verwacht mogen worden voor de vrijdagmiddag 29 April en vraagt kandidaten zich op te geven voor 20 maart via info@oranjeverenigingdalfsen.nl of telefonisch via het secretariaat van de Oranjevereniging 06-50571813.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.