gvn turnster goed voor goud

Maar de resultaten waren zeer goed. Bij de pupil 1 ging het meteen goed van start en daar mocht Henea van Dijken een wreede plaats in ontvangst nemen. Daphne Schouten werd derde. Feleicia Westerhof en Phyllis Hilberink een gedeelde zesde plaats, Kelly Veltmaat 12e en Yvnaka Dunnewind 15e.

Maar daarmee was het nog niet afgelopen. Bij de pupil 2 ging het nog beter. Loes van de Kolk werd eerste, Willeke Vos achtste, Michelle van Leussen 16e en Sanne Ophoff 18e. GVN beschikt over een zeer grote en brede selectie waarbij elke turnster op haar niveau kan turnen en de resultaten uitstekend zijn.

Al deze turnsters gaan door naar de finale van de zesde divisie die op zaterdag 9 april gehouden zal worden in Nieuwleusen. Volgende week zaterdag wordt het een thuiswedstrijd voor GVN dan zal de voorronde voor de zevende divsie gehouden worden in de Schakel in Nieuwleusen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.