Home / archiefcentraal / groot aantal records pupillen stokvisdennen

groot aantal records pupillen stokvisdennen

Opvallend waren vooral de prestaties van vier schaatsers. Arno en Sven Tellegen uit Hattem, beiden dit jaar met schaatsen begonnen, gingen alwéér harder op beide afstanden en staan nu allebei ruim in de top-20 van hun leeftijd met hun 500 en 700 meter tijden. D-pupil Arno reed 56,58 en 1:21,98 en B-pupil Sven 48,19 en 1:09,75.

Sjoerd Plat, C-pupil en ook pas kort aan het schaatsen, reed met 54,34 een clubrecord op de 500 meter. F-pupil Joep Wennemars verbeterde op de 300 meter het clubrecord van zijn oom Freddy, met 37,94. Hij staat daarmee zelfs in de top-3 van Nederland op deze afstand. Eerstejaars neo-senior Paulien Westerhof deed bij het NK-afstanden voor neo-senioren in Utrecht op drie afstanden mee. Op de 500 meter werd ze 11, op de 1000 meter 9e en 12e op de 1500 meter.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.