Home / archiefcentraal / greens zijn weer klaar voor golfcompetitie

greens zijn weer klaar voor golfcompetitie

De competitie op de Pitch & Putt Golfbaan in Lemele gaat weer van start op dinsdagavond 29 maart om 18.00 uur. Op dit tijstip kunnen de 18 holes bij daglicht gelopen worden. De competitie spelers zijn al weer volop in training en enkele clubleden hebben ook al weer meegedaan aan de eerste NRT (Nationale Ranking Toernooi) op de baan van Papendal, waar punten te behalen zijn voor plaatsing voor het Nederlands kampioenschap.

De baan onder aan de Lemelerberg ligt er weer fantastisch bij en de greens zijn super snel. Voor deelname aan de competitie, die dit jaar uit 28 wedstrijden bestaat, kun je je melden bij de familie Bendijk, eigenaren van de baan in Lemele. Elke ronde wordt er een stand opgemaakt voor zowel het stableford klassement (rekening met het niveau) en volgens het strokeplay klassement (aantal slagen nodig voor de 18 holes). Ook worden er aan het eind van het seizoen klassementen opgemaakt voor de jeugd, heren, dames en senioren.

Voor meer informatie ga naar www.pitch-putt.nl (baan lemele) of naar www.golflemele.nl

Lees ook

Uitslagen Bos Bedden Loopgroep AG’85

NIEUWLEUSEN – De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 uit Nieuwleusen waren de afgelopen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.