Home / archiefcentraal / goud voor turnmeiden svd gymnastiek

goud voor turnmeiden svd gymnastiek

Tijdens de regionale turnwedstrijden die onlangs in Nieuwleusen plaatsvonden, kwamen ook turnsters van SVD Gymnastiek aan de start. In de zevende divisie werden er fantastische resultaten neergezet.

Wendy Voort behaalde de eerste plaats en daarmee een prachtige gouden medaillen. Ellen Metselaar werd negende en Floor Brandwacht eindigde op de negentiende plaats. Deze meiden gaan door naar de finale op 16 april in Nieuwleusen. Iris Boers maakte helaas een foutje op de brug waardoor ze net buiten de finale viel.

In de categorie pupil twee niveau elf kwamen er ook een aantal SVD turnsters uit. Christel Kloosterboer behaalde de zevende plaats, Pascalle Schiller werd tiende, de vijftiende plaats was voor Pipi Diepman. Esmee Peters eindigde op de negentiende plaats, Ilse Bakker werd negentwintig en Linda Spijker werd vierendertigste. Ook deze meiden zullen op 16 april in Nieuwleusen de finale turnen.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.