Home / archiefcentraal / goud voor corbeth hulzebos en breunissen

goud voor corbeth hulzebos en breunissen

Bij de spring-tweekamp; ver- en hoogspringen, eindigden Eva Gnodde en Jari Kouwen op de tweede plaats, een goede start voor nog het prille seizoen. De 1000 meter was volledig in handen van ACOVanElderen. Emilie Corbeth pakte goud bij de D-meisjes en scoorde een nieuw persoonlijk record van 3.35.0. In de klasse AB-junioren finishten Marije Hulzebos als eerste in 3.09.0 . Aline Kootstra en Savanna Warmink passerden de finish als tweede en derde.

Bij de de heren-senioren brak de hel los , Martin Breunissen en Gert Roke maakten er een spannende race van, beiden behielden de koppositie, Martin eindigde als 1eerste in 2.42.0 en Gertin als tweede in 2.45.0. Lopend in de 5000 meter gebruikte Master Bernhard Kootstra deze afstand als snelheidstraining voor de halve marathon in Ommen op 9 April aanstaande. Met succes, want hij werd tweedee in een tijd van 19.02.0.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.