Home / archiefcentraal / goud en zilver voor zwemmers nieuwleusen

goud en zilver voor zwemmers nieuwleusen

Zaterdag werd het vierde deel van de Swimkick gehouden in zwembad Bestevaer te Genemuiden. Deelnemende verenigingen waren De Ijssel uit Deventer, Swol 1894 uit Zwolle, SC Salland uit Raalte, De Oostdobbers uit Raalte, DEK uit Genemuiden en ZPC Nieuwleusen.

Het programma begon met de 25 meter vrije slag. Niels Kragt werd eerste in een tijd van 0.21.07, wat tevens een PR was. Marrit Otter deed voor het eerst mee aan een zwemwedstrijd en zette een tijd neer van 0.32.67. Vervolgens werd de 50 meter vrije slag gezwommen door Manon Compagner, zij werd tweede in een tijd van 0.40.86 ook een PR.

De 100 meter vrije slag werd gezwommen door Marieke Kragt in 1.49.82, Laura Compagner 1.20.07, tevens een PR, en Lise Klein Ganseij in 1.32.16. Ook voor haar betekende dit een PR. Na de pauze was de 25 meter schoolslag aan de beurt. Niels Kragt zwom een tijd van 0.29.04, PR, en Marrit Otter 0.31.20.

Vervolgens de 50 meter schoolslag: Manon Compagner zwom een tijd van 0.55.1. De andere leden zwommen de vlinderslag, 25 meter door Marieke Kragt 0.23.58, 50 meter door Laura Compagner en zij behaalde een tweede plaats met 0.43.09, PR, en Lise Klein Ganseij 0.56.39.

De volgende wedstrijd is op 9 april, wederom in Genemuiden. Dit keer betreft het een vijfkamp.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.