Home / archiefcentraal / goud en zilver voor ommer turnsters

goud en zilver voor ommer turnsters

Na het winnen van de plaatsingswedstrijd eerder dit seizoen pakte ze ook nu weer het goud in de categorie dames jeugd. Femke Lenderink werd verrassend tweede voor zus Maaike die uiteindelijk op de vierde plaats eindigde.

Er werd niet alleen voor het eremetaal gestreden, ook een startbewijs voor de districtfinale stond op het spel. Van de 38 turnsters die deelnamen in de categorie dames jeugd is er slecht plaats voor 13 finalisten uit Overijssel. Groot was de blijdschap dat alle zes turnsters uit Ommen een startbewijs hadden bemachtigd. Ook Ellen Hollak en Sanne en Laura Hirink mogen naar de districtfinale. Serena Holtvluwer kwam in de middag wedstrijd in actie in de categorie pupil 2. Met een mooie score plaatste zij zich als zevende e deelneemster van GVO voor de finale op 21 mei in Vroomshoop.

Lees ook

Overijsselse Golfkampioenschappen in Ommen groot succes

OMMEN – Op Hooge Graven Golfclub Ommen werden 3 oktober de Overijsselse Golfkampioenschappen gehouden. Door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.