golfclinic voor 55 plussers

Er zal aandacht worden besteed aan de volgende slagen: chippen (korte slag), putten (putten is de

bal in hole putten) Par drie-baan (dit is een onderdeel van de grote baan, ook wel oefenbaan genoemd) De kosten voor deze clinic bedragen 35 euro per persoon. De prijs is inclusief inhuur pro, gebruik driving range en Par drie-baan.

Minimale deelname is tien personen per clinic en er is een kledingvoorschrift. Het is wenselijk dat deelnemers een blouse met kraagje dragen en een nette broek (nette spijkerbroek is toegestaan), ook sportschoenen zijn toegestaan. Bij voldoende deelname zullen de lessen plaats vinden op dinsdag 26 april

van 10.00 – 12.00 uur en woensdag 27 april van 14.00 – 16.00 uur.

Belangstellenden kunnen zich tot en met 7 april aanmelden bij Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen, Pleyendal 89 in Dalfsen, 0529-434570.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.