goede start hockeyclub dalfsen

Ook andere jongensteams van Dalfsen lieten zien fit uit de winter te zijn gekomen. Flevoland werd, ook op eigen veld, met 0-2 ingerekend door jongens B. En in de ongekend spannende thuispartij van jongens C kwam Almelo pas in de allerlaatste minuten langszij. Dit eindigde in 2-2.

De meisjes A en meisjes C slaagden er dit eerste weekend niet in de prestaties van de jongens te evenaren. Beide teams speelden een sterke partij maar moesten met een score van 2-3 de overwinning laten aan respectievelijk Hardenberg en Epe.

Een blik op de standenmotor van de regio leert intussen dat de teams van Dalfsen nog flink moeten knokken om dit seizoen een plaats op het erepodium te bereiken. Het goede spel in deze eerste ronde na de stop biedt in ieder geval perspectief.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.