goede seizoenstart atb team lemelerveld

De mountainbikers kregen in Assen een snelle omloop voorgeschoteld afgewisseld met veel draai- en keerwerk en korte klimmetjes. Nick van den Heuvel mocht op zaterdagmiddag het spits afbijten. Hij startte bij de Amateurs. Zijn voorbereiding was verre van ideaal, de laatste weken was hij niet helemaal fit. Toch besloot Nick te starten. Naar een voor zijn gevoel moeizame wedstrijd wist hij er uiteindelijk toch nog een mooie uitslag uit te slepen. Hij finishte als 6e.

Zondagochtend was het de beurt aan Dienand Broekhuis bij de Masters 40+. Dienand startte de wedstrijd goed en kwam meteen binnen de top-tien te rijden. Hij reed vervolgens een zeer constante race en finishte zeer tevreden als negende. Na Dienand was het rond het middaguur Lyan Rensen die bij de dames startte. Bij een opstopping na de start verloor zij veel plaatsen. Gelukkig voor Lyan kon zij de schade nog weer goed maken. Zij reed uiteindelijk naar een elfde plaats.

Als afsluiter van de dag voor het team startten Jordy Luisman en Mark van der Heijden bij de Elite heren. Beiden stonden met de start relatief ver naar achteren. Jordy maakte bij de start al een grote sprong naar voren en een aantal ronden later wist Mark bij hem aan te sluiten. Samen reden Jordy en Mark rond een twaalfde positie. Door een goede samenwerking wisten de heren nog wat plaatsen naar voren op te schuiven. In de laatste ronde mochten Jordy en Mark afsprinten voor plek tien en elf. Jordy won deze sprint met een banddikte voorsprong en werd dus tiende en Mark werd elfde in zijn eerste wedstrijd bij de Elite Heren.

Met drie top-tien noteringen en twee net daarbuiten kan het team terugkijken op een geslaagd openingsweekend van het mtb-seizoen. Kijk voor meer info op www.atbteamlemelerveld.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.