Home / archiefcentraal / geslaagde spinningmarathon in kontrast

geslaagde spinningmarathon in kontrast

Het Team Vechtdal(st)rijders uit Dalfsen en omstreken, maar ook andere deelnemers hebben met behulp van videobeelden de klim nagebootst en ieder uur de totale klim gedaan, een prestatie van viermaal de beklimming van de Alpe d’ Huez. De rest van de deelnemers hebben variërend van een tot vier uur meegefietst, waaronder het laatste uur ook burgemeester Han Noten en wethouder Maurits von Martels.

Op 9 juni is het grote evenement en zullen de Vechtdal(st)rijders proberen de beklimming zes keer te voltooien in de strijd tegen kanker, waarbij de opbrengst ten goede komt aan het KWF. Voor personen die de actie nog willen ondersteunen, staat er een melkbus bij Kontrast, waarin een bijdrage gedaan kan worden. Een andere optie is doneren via www.opgevenisgeenoptie.nl

Het adres van Kontrast Sport & Wellness is Haersolteweg 23 in Dalfsen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.