Home / archiefcentraal / geen podiumplaatsen voor gvn turnsters

geen podiumplaatsen voor gvn turnsters

Dat het niveau goed zou zijn was zeker maar dat het niveau dermate hoog was, was toch een verrassing.

De turnsters bij de instap deden hun best maar konden niet op tegen het turngeweld van de overige turnsters. Toch wisten ze individueel wel hun stempel te drukken. De uitslag was dat ze in de middenmoot eindigden. Luna Sterken werd 22e, Sterre Bartels 24e, Lise Laman 25e, Lindsey Mijnheer 29e en Nicole Vink werd 32e.

Ook bij de pupillen ging het voorspoedig van start, maar kwamen duidelijk tekort om te kunnen meedoen met de toppers. Kim van Ringen werd 23e, Judith Nijzink 29e en Indy van der Kolk 30e. Naomi Slager turnde bij de pupil twee een prima wedstrijd maar zoals als de hele dag, je moest je beste wedstrijd turnen en dan nog iets beter om echt te kunnen meedoen. Voor de turnsters van GVN was dit duidelijk een maatje te groot en moesten dan ook op het hele vlak genoegen nemen met de middenmoot. Naomi werd 23e.

De turnsters van GVN die aan deze wedstrijd meededen behoren in Overijssel tot de betere turnsters, maar op landelijk niveau, kwamen ze duidelijk tekort. Dan spelen er zaken mee zoals traininguren en ervaring op nationaal niveau. Toch kan GVN terugkijken op een goede wedstrijd en voor de turnsters een ervaring rijker.

Het volgende evenement waarop de turnsters van GVN in aktie komen zal zijn op zaterdag 9 april in Nieuwleusen tijdens de finale van de zevende divisie.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.