fietsersbond wil inspraak in herinrichting

Zij heeft daarom gebruik gemaakt van het inspreekrecht.

John Hoogma heeft namens de Fietsersbond Ommen gevraagd de plannen te herzien en waar mogelijk aan te passen op onder andere de volgende punten: er wordt een dubbel fietspad aan de westkant van de Stationsweg aangelegd, maar voor het fietsverkeer van het station richting Zeesse en Beerze is er geen oplossing; de bestaande fietsverbinding ter hoogte van De Zon onder de Vechtbrug door komt niet meer in het plan voor, gevraagd wordt om een veilige oversteek; ruimte op de Zeesserweg is voor de fietser te beperkt.

De Fietsersbond Ommen wil graag dat de commissie Ruimte zich inzet voor aanpassing van de plannen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.