Home / archiefcentraal / fietsactiviteit vanuit het vechtgenotenhuis

fietsactiviteit vanuit het vechtgenotenhuis

Op vrijdagmorgen 8 april staat er een fietsactiviteit op het programma in het Vechtgenotenhuis. Samen een stukje fietsen onder leiding van één van onze gastvrouwen/heren en genieten in het prachtige gebied rond het Vechtgenotenhuis. Er zijn ter plekke zes fietsen te reserveren.

Opgave minimaal twee dagen vooraf. Natuurlijk kunt u ook, indien mogelijk, uw eigen fiets meenemen of op uw eigen fiets naar het Vechtgenotenhuis komen. Onze gastvrouwen/heren staan voor u klaar! We beginnen om 9.30 uur met een kop koffie/thee en aansluitend start de fietsactiviteit. vechtgenoten@live.nl of tel.nr 06-39032263. Vechtgenotenhuis, Beerzerweg 5, Ommen. www.vechtgenoten.nl Voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.