fietsactiviteit vanuit het vechtgenotenhuis

Op vrijdagmorgen 8 april staat er een fietsactiviteit op het programma in het Vechtgenotenhuis. Samen een stukje fietsen onder leiding van één van onze gastvrouwen/heren en genieten in het prachtige gebied rond het Vechtgenotenhuis. Er zijn ter plekke zes fietsen te reserveren.

Opgave minimaal twee dagen vooraf. Natuurlijk kunt u ook, indien mogelijk, uw eigen fiets meenemen of op uw eigen fiets naar het Vechtgenotenhuis komen. Onze gastvrouwen/heren staan voor u klaar! We beginnen om 9.30 uur met een kop koffie/thee en aansluitend start de fietsactiviteit. vechtgenoten@live.nl of tel.nr 06-39032263. Vechtgenotenhuis, Beerzerweg 5, Ommen. www.vechtgenoten.nl Voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.