Home / archiefcentraal / fabian of het land dat niet bestond

fabian of het land dat niet bestond

Een bijzondere voorstelling over Fabian, de jongen die uiteindelijk iedereen ervan weet te overtuigen dat ‘Het Land Dat Niet Bestond’ toch bestaat. Als het even kan neemt Fabian de benen. Dan gaat hij naar Het Land Dat Niet Bestond. In dat land gaat alles op zijn Fabians. En dat is héél anders dan thuis.

Fabian, of het Land dat niet bestond is een muzikale dwaaltocht door een wonderlijk landschap vol vreemde geluiden, waarin alles anders is dan je het kent. Een voorstelling vol geheime tunnels, ravijnen en moerassen, live muziek en enge geluiden. Tekst en regie zijn van Josee Hussaarts. Het live uitgevoerde geluidsdecor is gemaakt door Hans Thissen.

Toegangsprijs is 8 euro en kaarten zijn te koop via www.theatercarrousel.nl of 06-20691091 of bij het VVV-kantoor 0529-451638.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.