ei kunstenaars op paasexpositie

Een prachtige serie eieren met portretten van het koningshuis en als iconen beschilderde eieren van mevrouw Tiety Entjes; schitterende dierenportretten en Roemeense eieren van mevrouw Aline Mac Gillavry en veel, veel meer.

Maar in een tinnen figuren museum vindt je natuurlijk ook tinnen eieren, zoals de tinnen filigraan eieren die tingietster Babette Schweitzer uit Diessen am Ammersee in de tweede helft van de 19de eeuw maakte voor de spilzieke Beierse koning Ludwig II. Veel van de geëxposeerde eieren zijn ook te koop.

Voor kinderen zijn er op dinsdag- en woensdagmiddag tal van activiteiten, zoals het beschilderen van eieren en tinnen figuren en leuke paaskleurplaten en op donderdag zijn er demonstraties tingieten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.