Home / archiefcentraal / een avondje feesten genieten en netwerken

een avondje feesten genieten en netwerken

Zij organiseert het Gala dit jaar voor de derde maal en merkt dat het evenement inmiddels echt een plek heeft verworven.

Het Deltion Fashion Gala onderscheidt zich van andere exclusieve evenementen. Niet alleen vanwege de catering; van de Librije, de showcollectie; ditmaal van niemand minder dan Monique de Collignon, maar vooral vanwege de locatie. Het schoolgebouw leent zich vanwege haar architectuur uitstekend voor een evenement van dit kaliber en daar komt nog bij dat vanwege de aanwezigheid van tientallen studenten, de gasten nog meer in de watten gelegd worden. “Onze gasten worden ontvangen door leerlingen van de opleiding Luchtvaart, het geluid en licht worden verzorgd door studenten van Podiumtechniek en de afdeling Fotografie & Video maken een mooie filmregistratie van het feest”, vertelt de initiatiefneemster. “Bovendien kunnen onze gasten voorafgaand aan de show heerlijk dineren in het restaurant van de school. Kortom, alle ingrediënten voor een heerlijk avondje uit zijn volop aanwezig.”

Hofstee is bijzonder in haar nopjes met de komst van Monique de Collignon, één van Nederlands topontwerpsters. “Monique weet als geen ander hoe een vrouw zichzelf het liefste ziet: sexy, gedurfd, maar toch chique. Haar ontwerpen sluiten naadloos aan bij vrouwen met lef, die midden in het leven staan en onderstrepen de persoonlijkheid van haar cliënten”, vertelt ze enthousiast. “Bovendien is ze ook nog eens een hele sympathieke vrouw. Toen ze tijdens de voorbereidingen van de show in Zwolle was, gaf ze bijvoorbeeld meteen een Masterclass aan dertig studenten van de Modeopleiding van Deltion. Zij werden daardoor zo geïnspireerd dat ze daarna speciaal voor de show ook zelf aan het ontwerpen zijn geslagen. De ontwerpen worden voorafgaand aan de show van Monique ook geshowd.”

Naast ontwerpen van de leerlingen en van de topontwerpster, verzorgen ook NoaNoa en LaJet Lingerie een deel van de show. De schoenen die worden getoond zijn van Di Capolavori en Nico Brillen laat zien dat de bril geen noodzakelijk kwaad hoeft te zijn, maar ook gezien kan worden als bijzondere accessoire, de juiste finishing touch. “We hebben het evenement enorm uitgebreid ten opzichte van vorig jaar”, vertelt Hofstee. “Zo showen we paraplu’s van Passoti, die bezaaid zijn met echte Swarovski kristallen en gaat haarmode La Plaza op de catwalk aan de slag met modellen.”

Wanneer de show is afgelopen, volgt er een daverende afterparty met de band ‘Goeiesmorgens juffrouw Jannie’ en hebben de gasten uitgebreid de gelegenheid om te praten, te eten, te drinken, te snuffelen bij de diverse stands met modeartikelen en te dansen. De evenementenorganisator heeft er zin in. “Het wordt één groot feest. Ik kan bijna niet wachten tot het zover is.”

Het Deltion Fashion Gala wordt gehouden op vrijdag 25 maart. Kaarten zijn te koop via het Vliegerhuys in Zwolle of via www.fashion-gala.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.