Home / archiefcentraal / edwin evers winnaar vechttrofee

edwin evers winnaar vechttrofee

Positief over Vechtdal

Jaarlijks reikt Vechtdal Marketing de Vechttrofee uit aan personen of organisaties die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt om de naam van het Vechtdal in positieve zin uit te dragen. Kandidaten voor deze prijs worden aangedragen door bewoners en bedrijven in het Vechtdal en zij zijn uiteindelijk ook degenen die bepalen wie de prijs wint, nadat uit alle aanmeldingen een top 3 is gemaakt. De laatste stemmen kwamen gistermiddag via twitter binnen tijdens een bijeenkomst over de inzet van social media, die Vechtdal Marketing organiseerde voor het (toeristisch recreatief) bedrijfsleven van het Vechtdal.  

Edwin en Hardenberg

Edwin heeft gewonnen omdat hij in zijn programma ‘Evers staat op’ blijft pleiten voor de stad Hardenberg als ideale stad om te wonen en te leven, terwijl zijn sidekicks Rick en Niels hier voortdurend de draak mee steken. Op deze manier vergroot hij de naamsbekendheid van Hardenberg en hiermee het Vechtdal voor een miljoenenpubliek, want zijn ochtendshow is een van de best beluisterde radioprogramma’s in Nederland. Ook in interviews roemt hij regelmatig de gemoedelijkheid en hartelijkheid in het Vechtdal.

Vechtanjer

Binnenkort is overleg met Edwin Evers waar en wanneer hij de prijs in ontvangst gaat nemen. De Vechttrofee bestaat uit een speciaal ontworpen gepatineerd koperen Vechtanjer, hét symbool van het Vechtdal.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.