Home / archiefcentraal / edelherten in het vechtdal

edelherten in het vechtdal

Hij zal zijn gehoor weten te boeien met een film, gevolgd door een presentatie over de actualiteit van het provinciaal jachtbeleid. Zal het werkelijk zo zijn dat er in het Vechtdal plaats is voor wel 400 van die majestueuze dieren en op de Sallandse heuvelrug ook nog eens 150? En wat vinden de agrariërs daar dan van? Hoe zit het met vergoedingen uit het Faunafonds en kunnen de herten ook ziekten overbrengen op het vee? Kom voor antwoorden op dergelijke vragen bij een groot deskundige. De toegang is vrij.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.