Home / archiefcentraal / druk weekend atleten bos bedden loopgroep

druk weekend atleten bos bedden loopgroep

De afgelopen week waren de lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 bij diverse wedstrijden actief. Bij de vierde van de vijf Zandstuve Boslopen in Den Ham werd Erwin Akkerman op de lange cross eerste bij de senioren. Hij liep de 9,3 kilometer in 35.15 minuten.

Bij de van Kroeg tot Kroegloop startten de deelnemers bij de Dorpsherberg in Ruinen en finishten bij de Kastelein in Ruinerwold, een totale afstand van negen kilometer. Albert Mussche kwam hierbij tot een tijd van 36.35 minuten. Mirella Makkinga werd tweede bij de dames tot veertig jaar in een tijd van 39.54 minuten. In Wapenveld werd de Euroma Kruidenloop gelopen. Arend Jan van de Hoek liep de 10 kilometer in 38.07 minuten. Margje Timmerman kwam tot een tijd van 45.12 minuten.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.