Home / archiefcentraal / dorina in aktie voor kinderen in constanza

dorina in aktie voor kinderen in constanza

Dorina heeft de vaste overtuiging dat ze er dit jaar weer naar toe moet. Want naast huizen moeten er ook latrines gebouwd worden om de hygiëne te verbeteren. “Ik hoop dat de kinderen mij nog zullen herkennen. Ze kijken er elk jaar naar uit dat er jongelui van World Servants komen voor het kinderwerk en om met hen te spelen.”, zegt Dorina.

Zaterdag 2 april gaat ze zingen en pianospelen: een benefietconcert voor dit doel. “We moeten de reis, het verblijf en een deel van het project zelf betalen. Vandaar dat ik actie voer”, aldus Dorina. Met nog andere muzikanten zal het een afwisselend concert worden. Ook zullen er enkele beelden worden vertoond van het project.

De toegang is vrij en de collecte gaat voor 100 procent naar het goede doel. Het concert wordt gehouden in Kerkelijk Centrum De Overkant, Kerkplein 22 in Dalfsen. Het concert duurt van 19.00 tot 20.30 uur en de zaal is open vanaf 18.30 uur.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.