Home / archiefcentraal / discussie natura 2000 in het vechtdal

discussie natura 2000 in het vechtdal

Deze zaken worden behandeld door Hein Kuijper, voorzitter van de Vereniging Natuur en Milieu De Vechtstreek op woensdagavond 16 maart na de jaarvergadering van deze Vereniging. Iedereen die belangstelling heeft voor dit thema is op 16 maart om 20.45 uur welkom in het Natuurinformatiecentrum, gelegen aan de Hammerweg 59a (Bestmenermolen). De presentatie met beantwoording van vragen en discussie is van 20.45-22.00 uur. De toegang is gratis.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.