Home / archiefcentraal / dia avond van historische kring dalfsen

dia avond van historische kring dalfsen

Vanwege de grote belangstelling op de eerste jaarlijkse dia-avond van de Historische Kring Dalfsen begin februari wordt deze avond nogmaals gehouden. En wel op maandagavond 28 maart om 20.00 uur in De Overkant in Dalfsen.

Ab Goutbeek verzorgt de presentatie en laat de aanwezigen zien wat er zoal in de tot dusver verschenen 69 periodieken ‘Rondom Dalfsen’ heeft gestaan. Ab doet dat met beelden en met zijn bekende bijzondere verhalen. Het thema van de avond is ‘Een Blauwe maandagavond’. Voor deze avond zijn nog enkele gratis kaarten beschikbaar en deze zijn verkrijgbaar tijdens de openingsuren van het Historisch Centrum in het Beatrixgebouw en bij de Overkant aan het Kerkplein in Dalfsen.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.