de webbies zijn weer terug

Om de bestaande verzameling aan te vullen worden 36 nieuwe Webbies geïntroduceerd. Vorig jaar bleken de knikkervormige emoticons een enorm succes. Een kindertestpanel verkoos de gadget unaniem als leukste.

Cool

Uit onderzoek dat vorig jaar is gedaan met een speciaal kindertestpanel bestaande uit jongens en meiden tussen de zes en twaalf jaar blijkt dat de Webbies hoog scoren en dat ze deze erg ‘cool’, maar ook ‘grappig’ en ‘schattig’ vinden. “Kinderen vonden het vorig jaar vooral leuk zich te kunnen identificeren met één van de Webbies. Daarnaast gaven ze aan het leuk te vinden dat de figuurtjes op verschillende manieren opgehangen of opgeplakt konden worden. We hopen het succes van vorig jaar te evenaren maar hebben daar alle vertrouwen in”, aldus Suzanne van ‟t Zand, promotiemanager bij Super de Boer.

Glitters

De nieuwe serie bestaat uit onder andere een Webbie met glitters, een glow-in-the-dark Webbie, een alien Webbie, een spook Webbie en zeldzame goud- en zilverkleurige exemplaren. In de eerste week van de actie worden er keycords uitgedeeld bij aankoop van een actieproduct. Hierop staan alle 36 karaktertjes afgebeeld en de gespaarde Webbies kunnen hier aan worden bevestigd. Maar de Webbies hebben ook kleine voetjes met stickervelletje waardoor je ze neer kunt zetten of ergens op kunt plakken. Daarnaast kunnen de Webbies natuurlijk met hun eigen koordje aan een sleutelbos, mobieltje of kledingstuk vastgemaakt worden.

Mysterieuze pootafdrukken

In de week voorafgaand aan de aftrap van de actie werden, op verschillende plekken in Nederland, vaak in de buurt van supermarkten, mysterieuze pootafdrukken gesignaleerd. Deze bleken ‘achtergelaten’ door Webbies.

De actie gaat week negen van start en er kan gespaard worden tot en met 10 april. Voor meer informatie over deze actie verwijzen wij je door naar www.superdeboer.nl/webbies.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.