Home / archiefcentraal / de hypotheekgroep flash reikt jeugddiploma uit

de hypotheekgroep flash reikt jeugddiploma uit

. Zij hadden succesvol deelgenomen aan een scheidsrechterscursus van de Nederlandse Volleybalbond. Alle deelnemers hadden de cursus met goed gevolg afgelegd en kregen een diploma uitgereikt van cursusleidster Aly de Weerd.

De cursus bestond uit twee zaterdagochtenden van theorie en enkele praktijklessen waarbij de deelnemers twee wedstrijden CMV (Circulatie Mini Volleybal) moesten fluiten en een wedstrijd van de oudere jeugd. Deze laatste wedstrijd werd door iemand van de bond beoordeeld.

Voorzitter Theo Post overhandigde Aly de Weerd een bos bloemen en feliciteerde alle jeugdige geslaagden en noemde het van groot belang dat bij de jeugd niet alleen de volleybalsport actief werd beoefend, maar dat het leiden van wedstrijden evenzo belangrijk is. Hij hoopte dat de jeugd de komende jaren met evenveel plezier wedstrijden gaan leiden als spelen.

Lees ook

Overijsselse Golfkampioenschappen in Ommen groot succes

OMMEN – Op Hooge Graven Golfclub Ommen werden 3 oktober de Overijsselse Golfkampioenschappen gehouden. Door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.