Home / archiefcentraal / de berg op voor kankerbestrijding

de berg op voor kankerbestrijding

Als zuster-evenement van Alpe ‘HuZes proberen deelnemers aan dit evenement zoveel mogelijk geld bijeen te brengen ten behoeve van Kankerbestrijding.

Henri en Wilma Amsink uit Nieuwleusen nemen deel aan dit evenement, samen met hun kinderen Leon en Nadia. Op 30 april reizen zij af naar Wales met hopelijk een groot bedrag aan sponsorgeld.

Wil je hen steunen, doe dan een donatie via https://sites.google.com/site/tumblecyclingchallenge/ , of geef je op voor één van onderstaande activiteiten, die speciaal hiervoor worden georganiseerd:

Op 9 april een sportmiddag voor de jeugd in Nieuwleusen bij Sport- en Welnessclub Helios, Burg. Backxlaan 175. Die middag is er van alles te beleven, bovendien krijgen deelnemers nog een leuke attentie mee. Van 14.00 tot1 5.00 uur is er Kids fitness, Zumba for kids en een creatieve workshop. Van 15.00 tot 16.00 uur is er Kidsfitness, Kidsdance en een creatieve workshop. De bijdrage hiervoor is 7,50 euro per uur. Opgave kan via de receptie bij Helios of via m.borger@heliosfit.nl. Of bij de familie Amsink 0529-484737 of h.amsink@home.nl.

Van 11 tot en met 16 april kunnen volwassenen voor 5 euro per uur een proefles naar keuze volgen bij Sport- en Wellnessclub Helios in Nieuwleusen. Informatie en opgave via de receptie van Helios of via m.borger@heliosfit.nl .

De opbrengsten van de genoemde activiteiten gaan volledig naar het goede doel. Sport- en Wellnessclub Helios stelt de accommodatie en instructeurs volkomen belangeloos ter beschikking.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.