dalfsen zingt zingt weer

De samenzang wordt op het orgel begeleidt door Herman Witter, de dirigent van het Kerkkoor uit Elburg en vaste organist van de Grote Kerk in Elburg. Het Hervormd Kerkkoor Rafidim uit Elburg onder leiding van Herman Witter verleent deze avond medewerking aan zangavond avond.

Rafidim is een goed bezet koor, bekend in een grote regio. Zij verleent voor het eerst haar medewerking aan een Dalfsen Zingt avond.

De toegang is gratis, wel is er een collecte. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een kop koffie of thee. Voor eventueel vervoer en informatie kunt u bellen met Tiny Mol 0529-431216 of Gerrit Heinen 0529-431206.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.