Home / archiefcentraal / cda kandidaat ruth peetoom naar ommen

cda kandidaat ruth peetoom naar ommen

Het CDA staat voor een belangrijke keuze. Wie wordt de nieuwe voorzitter van het landelijk CDA? Voor het voorzitterschap hebben zich maar liefst zes kandidaten gemeld. Zij presenteren zich in de komende periode in heel het land.

Komende dinsdagavond komt het zestal naar Meppel. Eén van de zes kandidaten is Ruth Peetoom. Maandag 14 maart is zij in Overijssel en komt onder andere naar Ommen. Belangstellenden die met haar kennis willen maken zijn van 15.00 tot 17.00 uur van harte welkom in het Hervormd Centrum, Pr. Julianastraat 8 in Ommen.

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.