Home / archiefcentraal / cadeautje voor de koningin julianaschool

cadeautje voor de koningin julianaschool

Zaterdag 19 maart was het dan zo ver, een groep ouders en leerkrachten van de Koningin Julianaschool in Ommen ging aan de slag om het speeltoestel, gekregen van Rabobank Vaart en Vechtstreek, te plaatsen. Via een stappenplan en handig meet en denkwerk stond aan het eind van de ochtend het speeltoestel stevig in de grond. Wethouder Ko Scheele kwam een kijkje nemen en de eerste kinderen konden gebruik maken van het speeltoestel.

Acht scholen uit de gemeenten Ommen, Dalfsen, Hardenberg en Zwartewaterland hebben speeltoestellen gekregen van Rabobank Vaart en Vechtstreek. Dit in samenwerking met IJreka uit Dalfsen, die een duurzaam en veilig speeltoestel ontwikkelde. Aan het Oranje Fonds is een financiële bijdrage gevraagd voor het valzand om het speeltoestel te laten voldoen aan de veiligheidseisen.

De vrijwilligers kregen een T-shirt en NL Doet-oorkonde uitgereikt van het Oranje Fonds.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.