Home / archiefcentraal / brasil uit lemelerveld wint optocht raalte

brasil uit lemelerveld wint optocht raalte

Carnavalsvereniging Brasil uit Lemelerveld heeft zondagmiddag de eerste prijs bij de wagens gewonnen van de optocht in Raalte. De vereniging met startnummer 30 won met het thema ‘Wij zetten carnaval in bloei’. De Vreugdewippers uit Boskamp werd tweede met ’T is typisch Hollands’.

Bij de grote groepen ging ‘V.O.F. Laplave’ met de overwinning aan de haal met het thema ‘Apekopp’n’. De overwinning bij de kleine groepen ging naar ‘GeweldigeNoten’ met ‘Al 5 jaar lang veel noten op zang’. Bij de een- of tweelingen won ‘Zus, of zo’ met ‘Wat een geklojo zo’n diabolo’.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.