Home / archiefcentraal / boze automobilist rijdt in op groepje fietsers

boze automobilist rijdt in op groepje fietsers

De man reed in zijn auto toen er plotseling drie fietsers voor hem overstaken. Hij moest hier flink voor remmen en er ontstond een woordenwisseling tussen de betrokken partijen. Daarbij werd de automobilist zo boos, dat hij met zijn auto op het groepje fietsers inreed. Daarbij werd een van hen, een 21-jarige Hardenberger, geraakt. Hij raakte niet gewond, maar zijn fiets raakte wel beschadigd. De man, die overigens niet onder invloed van alcohol verkeerde, werd ingesloten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.