bijzondere expositie in t olde gemientehuus

Roely van Duren schildert samen met schildersgroep ‘de Caeterstee’ bij Fietje Herbrink in Dalfsen (Galerietje van Fietje). Roely schildert meestal op MDF of doek en voornamelijk met acrylverf. Zij maakt daarbij gebruik van verschillende materialen zoals zand, verbandgaas, papier, jute en verfroller. Daarmee ontstaat een bepaalde structuur en diepte in haar werk.

Roely is niet gebonden aan een bepaalde stijl. Zij schildert wat in haar op komt of laat zich leiden door iets wat ze gezien heeft. Soms wordt het ook iets heel anders dan wat ze in gedachten had. Dat werkt juist weer verrassend. Zij schildert graag gezichten en gedaantes. Soms schildert ze dingen na, maar dan net even iets anders van vorm of kleur, zodat het toch weer iets van haarzelf wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.