Home / archiefcentraal / bieb laat de schrijver in jezelf ontwaken

bieb laat de schrijver in jezelf ontwaken

In Dalfsen waren zeven geïnteresseerden aanwezig om het schrijven van je levensverhaal eigen te maken. De avond begon met de uitleg van het levensboek. Daarna moesten de deelnemers zelf aan het werk. Afbeeldingen werden op tafel gelegd, plaatjes die associaties opriepen werden opgeschreven. Zo kwamen er al snel leuke verhalen op papier. Greet gaf veel tips over de aanpak, inhoud en de manier van schrijven die kunnen helpen met het maken van je eigen “Levensboek”. De deelnemers waren enthousiast over de workshop. De workshop stond ook op de agenda van de Bibliotheek in Nieuwleusen, daar waren ook enige belangstellenden aanwezig.

Het schrijven van een levensverhaal kan bijvoorbeeld gaan over je jeugd, vriendschappen, school en/of werk. Denk bij het schrijven aan de vijf W’s: Wie, wat, waar, wanneer, waarom en hoe. Raadpleeg internet en haal informatie uit de bibliotheek. Gouden regel is: Schrijven is schrappen.

Interesse gekregen om je eigen verhaal te schrijven? Greet Woortmeijer biedt de mogelijkheid om een cursus te volgen. De cursus bestaat uit zes dinsdagmiddagen van 13.30 uur tot 15.45 uur aan de Thomas a Kempislaan in Dalfsen. De kosten zijn 40,00 euro, inclusief koffie en thee. De workshop start op 20 september. Het aantal deelnemers is beperkt, wacht niet te lang met inschrijven. Voor informatie en opgave bellen naar 06 43 25 39 0f 06 30 24 71 62 of via greetwoortmeijer@gmail.com

De bibliotheek organiseert meer activiteiten, kijk op www.bibliotheeldalfsen.nl

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.