Home / archiefcentraal / bezoek judy westerveld aan bibliotheek

bezoek judy westerveld aan bibliotheek

De avond had een goede opkomst, bezoekers waren geboeid en enthousiast. De vele gestelde vragen waren door de schrijfster prettig ervaren, zo werd het voor haar duidelijk hoe het boek bij het publiek valt. Naar haar tweede roman wordt dan ook halsreikend naar uitgekeken.

Judy is schrijfster van het boek ‘De schoonmaker’. Het is haar debuut en kreeg bij het verschijnen lovende kritieken. “Boeiende en prima geschreven debuutroman. Het plot van deze lichtvoetige roman is ingenieus uitgewerkt, beschreven in scherpe observaties en met een prettig soort geheimzinnigheid omkleed; al met al zo goed dat je er na de laatste bladzijde naar verlangt om direct door te lezen in een vervolg”, aldus NBD/Biblion.

Judy Westerveld (1967) studeerde filosofie, taal- en literatuurwetenschap en bibliotheek- en documentaire informatiekunde. Ze woont in Zwolle waar ze haar vrije tijd verdeelt tussen het schrijven van verhalen en romans en haar werk. Ze werkt parttime als programmamanager bij de landelijke brancheorganisatie Ambulancezorg. In oktober verschijnt haar tweede roman met de titel ‘Sterke benen’.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.