Home / archiefcentraal / belangrijke winst voor volco dames

belangrijke winst voor volco dames

De gasten zouden gebrand zijn op revanche zo was te lezen in het programmaboekje. De onlangs gespeelde inhaalwedstrijd in Zuidhorn werd gewonnen door Volco en dat was gelijk ook de enige nederlaag die de middenmoter uit Zuidhorn in eigen huis te verwerken kreeg. Maar voor die revanche kregen de dames uit Zuidhorn geen kans. Volco speelde na een lange reeks van kommer en kwel een ijzersterke wedstrijd. Greep platgezegd de gasten gelijk bij de strot om er vervolgens nog even mee te spelen en in de vierde set de genadeklap te geven. Vooral verdedigend en blokkerend was het allemaal prima voor elkaar bij de Ommer dames.

Volco kan hiermee niet alleen vier belangrijke punten bijschrijven, maar gaat ook met een veel beter gevoel naar de moeilijke uitwedstrijd tegen Donitas komend weekend die, alsof het een risicowedstrijd bij het voetballen betreft al om 13.30 begint. Er wordt gespeeld in de Struikhal van het R.U.G. complex in Groningen.

De stand in de regiodivisie

1 Olhaco 18-63

2 Donitas 19-63

6 Meeuwen 19-52

7 Volco 19-49

8 Bevers 19-47

Meer informatie over volco is te vinden op volco-ommen.nl

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.