Home / archiefcentraal / automobilist verwondt verkeersregelaar

automobilist verwondt verkeersregelaar

Daardoor waren er veel kinderen en ouders op straat en werd het verkeer in goede banen geleid door verkeersregelaars.

De man had blijkbaar haast en reed met hoge snelheid langs een rij wachtende auto’s, negeerde tot tweemaal toe een stopteken van een verkeersregelaar en vervolgde zijn weg via de stoep in de richting van de verkeerslichten. Daar kreeg hij opnieuw een stopteken van een verkeersregelaar. Wederom ging de man er via de stoep vandoor. Daarbij raakte hij de verkeersregelaar en reed over diens voet.

Uiteindelijk sloeg de man, tegen het verkeer inrijdend, rechtsaf de Zwolseweg op en verdween uit het zicht. Hij kon later op basis van het kenteken in zijn woning in Zwolle worden aangehouden. De man is voor nader onderzoek ingesloten en krijgt proces-verbaal aangezegd.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.