Home / archiefcentraal / asc gym en dance alweer op erepodium

asc gym en dance alweer op erepodium

De tienjarige Romme Kamps heeft de stijgende lijn van vorig seizoen uitstekend voortgezet. Vorig weekend behaalde hij in Winterswijk het goud in niveau Pupil 8, 1e divisie. Met overtuiging, want hij nam met zes punten afstand van de nummer twee. Romme komt uit voor Kampen, maar traint ook bij ASC Gym & Dance; letterlijk een gouden combinatie.

Ook David Bos,12 jaar oud, behaalde goud in de derde divisie op niveau Jeugd 8. Een bijzondere prestatie van David, omdat hij een lange tijd uitgeschakeld was door een knie-blessure en zich dus niet optimaal heeft kunnen voorbereiden op de wedstrijd. Wes Luka, negen jaar oud, is dit seizoen gestart met turnen en werd door trainster Rianne meteen ingedeeld in de 3e, dus landelijke divisie. Wes behaalde in zijn niveau Instap 11 een zesde plaats. Een bijzonder goed resultaat voor dit aanstormende talent.

De zesjarige Sam Frets en de tienjarige Sander Jurriëns hadden op 12 maart in Oldemarkt hun tweede plaatsingswedstrijd. Door de resultaten van de eerste wedstrijd waren de verwachtingen hoog gespannen. Beide jongens wisten ook nu het erepodium te behalen, Sam nam goud en Sander brons mee naar huis. In mei mogen Sam en Sander streven naar de titel van districtskampioen tijdens de districtsfinale.

Binnen de nabije omgeving van Dalfsen is ASC Gym & Dance de enige vereniging die het jongensturnen op dit niveau neerzet. De vereniging zet graag haar deuren open voor nieuw talent uit de regio. Ouders die geïnteresseerd zijn en willen weten of turnen wellicht het talent van hun zoon is, kunnen mailen naar info@ascgymendance.nl Of kijk op www.ascgymendance.nl voor het rooster en kom gewoon eens kijken.

Lees ook

FC Ommen probleemloos langs BSVV

OMMEN – Een nadere kennismaking met BSVV werd de lokale voetballiefhebber onthouden. Geen toeschouwers bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.