Home / archiefcentraal / afsluiting jazzseizoen met dixieland muziek

afsluiting jazzseizoen met dixieland muziek

The Jazz Freaks is een relatief jong orkest dat ontstaan is in 1997. De leden komen voornamelijk uit de regio Twente. Alle musici zijn oprechte amateurs, waarvan de blazers in meerderheid hun muziekopleiding hebben genoten bij regionale harmonie orkesten. Ze hebben echter één ding gemeen, ze houden allemaal van dixieland jazz.

Het repertoire bestaat voor het grootste deel uit bekende klassieke jazzstandaards uit de gouden tijden van de traditionele Jazz, de periode 1920-1940. Hiertoe behoren ook de traditionals, evenals de composities van King Oliver, Louis Armstrong, Duke Ellington, Fats Waller, George Gerschwin en vele anderen uit die tijd. Als speciale gast zal deze matinee multi-instrumentalist Sietze de Leeuw uit Enschede zijn opwachting maken.

Het swingende optreden is te zivindt plaats van 16.00 tot 18.00 uur in de foyer van theater De Voorveghter in Hardenberg, en de entree bedraagt 5 euro. Voor meer informatie ww.jazzclubhardenberg.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.