Home / archiefcentraal / 24 uurs pianomarathon groot succes

24 uurs pianomarathon groot succes

Richard zal deze zomer met Wold Servants meereizen naar Tanzania om hier ontwikkelingswerk te verrichten. En dat de keuze van een pianomarathon een succes is geworden bleek wel uit de opbrengst, de teller stond na 24 uur op 2.175,75 euro. Niet alleen de deelnemende pianisten maar ook het massaal toegestroomde publiek genoot met volle teugen van de diversiteit van al deze musici.

In de sfeervolle ambiance van Hof van Heden, Onder Ons in Dalfsen werd op zaterdag 12 maart om 19.00 uur het startschot gegeven. Na de opening door organisator Richard Schoonhoven traden er diverse pianisten op die verschillende stijlen en leeftijden hadden.Sofi Klekamp lied horen een bijzonder talent te zijn en Rik Elings een vakman van klasse. Vader en zoon Magré & Magré maakten met hun Quatre-mains spel er een echte show van. Het publiek zong dan ook luidkeels mee met de Nederlandse Medley.

De nacht werd er doorgespeeld met een groep jongeren. Dat de programmering volgens het publiek goed in elkaar zat bleek wel uit de optredens op zondagmorgen, deze waren in een sfeer van een koffieconcert met de daarbij behorende klassieke muziek. In de middag traden op Gezinus Veldman, die het gehele Ommer Mannenkoor had meegenomen en met een speciaal gezongen blues de sfeer tot een extra hoogtepunt wisten te brengen.

Glenda Peters liet samen met pianist Arjan Wildschut horen hoe popmuziek moet klinken. Henk Ruiter wist met zijn educatieve en humoristische presentatie het publiek te boeien. Maar het publiek kreeg nog meer voorgeschoteld want Robin Eenkhoorn en Robin Kisjes, Rien den Ouden, Jazz Duo: Ge Bijvoet en Ad Colen, Tilmar Junius en tot slot Richard Schoonhoven maakten deze 24 uur op zondag om 19.00 uur helemaal vol. Moe maar voldaan kon Richard het totale bedrag in ontvangst nemen en terug zien op een bijzonder en mooie piano marathon.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.