zwarte paard schaaktoernooi groot succes

Het Hervormd Centrum in Ommen was zaterdag 12 februari het strijdtoneel voor jonge schakers uit de provincie Overijssel. Het toernooi had zelfs een internationaal tintje, doordat een groot aantal schakers uit Duitsland de weg naar het toernooi wist te vinden.

Mede dankzij een viertal Ommer sponsoren kon Schaakvereniging het Zwarte paard kon de vereniging weer eens groot uitpakken en dit toernooi van deze omvang organiseren. Er werd in poules van acht spelers gestreden om het eremetaal. Vanaf 12.00 uur werd er geconcentreerd gespeeld en kon je een speld horen vallen. Max Klinkien van het Zwarte paard wist de eer van de organiserende club hoog te houden door er met een verdiende eerste plaats vandoor te gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.