zvoschutte informatisering speelt gelijk in thriller

Dewedstrijdwerd ook goed begonnen en de beste kansen waren dan ook voor ZVO/Schutte Informatisering. In de 7e minuut was het dan ook Stefan Veenstra die de score opende op het achterlangs aangeven van Redmar Roelofs 1-0.

Helaas kwam Robur et Velocitas een minuut later alweer op gelijke hoogte maar moest ook toezien dat er voor onvoldoende afstand houden ook iemand met geel het veld af werd gestuurd voor twee minuten. Alhoewel aanvoerder Stefan Buitenhuis nog op de paal schoot werd deze man meer situatie niet goed benut en bleef het bij 1-1.

Voor ZVO/Schutte Informatisering volgden nog een aantal grote kansen maar het duurde tot de 22e minuut voordat de 2-1 op het bord werd gezet. Een doelpoging van Leon Makkinga werd in tweede instantie door Redmar Roelofs keurig binnen getikt. Ruststand 2-1.

De tweede helft werd vol goede moed aangevangen maar het was al snel Robur et Velocitas dat de bal door de benen schoot van de keeper en zo op 2-2 kwam. Koen Tip kon al snel antwoorden en schoot na een onderschepping de bal rechts in het net om zo ZVO/Schutte Informatisering weer op voorsprong te zetten 3-2.

Wat volgde was een wedstrijd die gelijk op ging maar waar veel gele kaarten vielen. Rick Koelman kon wegens commentaar even 2 minuten afkoelen en vlak daarna mocht Stefan Buitenhuis het veld ook verlaten wegens een ‘nuttige’ overtreding. Deze situaties werden niet uitgebuit en pas in de 44e minuut liepen de Ommenaren tegen de gelijkmaker op 3-3.

Martijn Wassing liep daarna ook nog eens tegen een gele kaart wegens onvoldoende afstand houden bij een corner maar kreeg eigenlijk niet eens de kans om weg te lopen. Gelukkig bleef het 3-3 en bleef de spanning in de wedstrijd.

In de laatste minuut had Koen Tip nog de winnende treffer kunnen maken maar schoot een halve meter voor open goal de bal als een raket over het doel. En tot overmaat van ramp mocht Robur bij balverlies met twee man alleen op de keeper af. Het publiek en spelers zagen de bui al hangen maar doordat de bal achter de man gespeeld werd bleef deze thriller beslist in een 3-3 gelijkstand.

ZVO/Schutte Informatisering blijft op de vierde e plek staan en mag door het verlies van Sparta Nijkerk stiekem weer naar de 3e plek kijken. Echter de volgende wedstrijd is tegen koploper Club Hac uit in Twello en dat zal een moeilijke wedstrijd worden. Deze wedstrijd staat gepland op vrijdag 11 Maart om 21:00uur te Twello.

De eerstvolgende thuiswedstrijd staat gepland op woensdag 16 maart om 20.15 uur tegen Walk Inn Boys uit Nijkerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.