Home / archiefcentraal / workshop salonmuziek voor amateurmusici

workshop salonmuziek voor amateurmusici

Deze muziek geeft een goed sfeerbeeld van die tijd weer, ligt aangenaam in het gehoor en is plezierig om te spelen. Veel mensen die een instrument bespelen, zijn onbekend met het spelen van dit soort muziek. De workshop wil daar verandering in brengen. Tijdens de workshop studeren de deelnemers een aantal nummers in onder leiding van twee docenten, Martin van Zanten en Arjan van der Boom. Beide musici hebben reeds hun sporen verdiend in dit genre.

De workshop is bestemd voor gevorderde amateurmusici, die de volgende instrumenten bespelen: viool, cello, contrabas, fluit, klarinet (bes), fagot, altsax, tenorsax en trompet. Notenlees- en speelvaardigheid is noodzakelijk.

De workshop zal worden gehouden in Ontmoetingscentrum De Trefkoele, Ruigedoornstraat 108, Dalfsen, tussen 13.00 uur en 18.00 uur. Om 17.00 u geven de deelnemers een gratis toegankelijke presentatie.

De workshop wordt financieel mogelijk gemaakt door bijdragen van Het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel, Kleinmeulman Fashion, Alteveer Sportvelden BV, Ardesch Interiors, Rabobank Vaart en Vechtstreek, Primera Jansen Gemakswinkel en Camping de Blauwe Haan/Natuurkampeerterrein de Groene Hen Uffelte.

Deelnemers kunnen zich tot en met zaterdag 5 maart. Informatie over programma, deelnamekosten en opgaveformulier is te vinden op www.salonorkestspoom.nl. Nadere info is verkrijgbaar bij mevrouw Y. te Woerd, 06 54 79 5800.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.