Home / archiefcentraal / winst en verlies voor volco ommen

winst en verlies voor volco ommen

Helemaal zonder slag of stoot ging dat niet in de goede, maar vooral ook spannende wedstrijd. Volco wint met miniem verschil de eerste set, maar als in de tweede set het noodlot bij de ploeg van Jolanda Logtenberg toeslaat en Sonja Muskee met een blessure het veld moet verlaten is Volco even de kluts kwijt en moet het de tweede set aan de thuisploeg laten.

Volco beschikt echter over een grote dosis vechtlust want in de derde set wordt een grote achterstand ongedaan gemaakt en komt daarmee op een 2-1 voorsprong. Als de Meeuwen een alles of niets spelletje inzet en Volco met lepe balletjes probeert te ontregelen hebben de meiden van Volco even geen antwoord. Dus moet de vijfde set de beslissing brengen. Volco begint furieus, neemt gelijk afstand van de tegenstander om uiteindelijk met de winst in de tas de lange reis naar Ommen te aanvaarden.

Door het resultaat van donderdag groeide het vertrouwen in de wedstrijd van zaterdag. Weer een topper, nu tegen Tjoba. Volco blijkt echter geen schim van zichzelf en bleef vooral vechten tegen zichzelf. Alleen de tweede set kon winnend worden afgesloten en de technische staf zal komende week de handen vol hebben om de ploeg klaar te stomen voor de enige echte Vechtdalderby.

In sporthal Heidepark in Lemelerveld start om 19.00 uur de clash tegen de Bevers. De wedstrijd in Ommen leverde destijds een dikke 4-0 overwinning voor Volco, maar wat de uitslag van deze wedstrijd wordt is niet te voorspellen. Het zal wel weer een heet avondje worden en supporters zijn dan ook van harte welkom. Meer info over Volco is te vinden op volco-ommen.nl

Lees ook

USV ontvangt Vilsteren voor de beker

NIEUWLEUSEN – Na een aantal oefenwedstrijden staat zondag voor USV de eerste officiële wedstrijd van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.