Home / archiefcentraal / wildthout hotel krijgt logis predikaat

wildthout hotel krijgt logis predikaat

De eigenaars van de aangesloten Logis hotels zijn betrokken bij de dagelijkse ontvangst en verzorging van de gasten. Alle hotels in het netwerk hebben daardoor een persoonlijke, gastvrije sfeer. Logis heeft hotels in België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Italië en sinds kort ook in Spanje en Nederland. “En nu dus ook in Ommen”aldus Bonnie en Wim Wildeboer – op ‘t Holt, eigenaren van Wildthout Hotel & Restaurant. “Het aansluiten bij deze keten bied voor ons weer nieuwe mogelijkheden voor nieuwe markten”.

Het is de ambitie van Logis Holland om het aantal aangesloten Nederlandse hotels binnen drie jaar te verdubbelen. Het van oorsprong Franse Logis was ooit het eerste netwerk van zelfstandige hotels in Europa. Alhoewel elk hotel uniek en authentiek is, waarborgt het Logis netwerk hetzelfde kwaliteitsniveau en dezelfde mentaliteit van ieder aangesloten hotel. De bijna 60.000 Logis hotelkamers in Europa bieden een positief alternatief op de grote hotelketens. Een Logis hotel beschikt altijd over een eigen restaurant of in een enkel geval is er nauwe samenwerking met een fijn restaurant op loopafstand.

Schoorsteentjes en Pannetjes

Aan de hand van een checklist met 500 criteria op het gebied van onder andere ontvangst, comfort, voorzieningen, dienstverlening en inrichting, worden de hotels ingedeeld in categorieën met één, twee of drie schoorsteentjes. Daarnaast zijn er nog Logis d’Exception; hotels die zich onderscheiden door een zeer hoog kwaliteitsniveau voor wat betreft voorzieningen en omgeving.

Ook de restaurants worden gekwalificeerd door een systeem van één tot drie pannetjes en het netwerk kent voor restaurants die geclassificeerd zijn in één van de bekende gidsen het label ‘Table Distinguée’. Wildthout heeft 2 schoorsteentjes en het restaurant is beoordeeld met 3 pannetjes.

Optimaliseren

Binnen het Logis netwerk worden de krachten op het gebied van inkoop, marketing en verkoop gebundeld. Daardoor kan de hoteleigenaar zich optimaal concentreren op het verlenen van service aan zijn gasten. Onlangs werd het online Logis platform volledig vernieuwd. Naast het snel zoeken op plaats, kunnen bezoekers ook zoeken op interessegebied. Denk aan ‘zin in zee’, ‘zin in ontspanning’ of ‘zin in een gezinsvakantie’.

Binnenkort worden daar nog een persoonlijke bewaarfunctie en een beoordelingsmechanisme aan toegevoegd.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.