Home / archiefcentraal / ware stormloop inschrijvingen stationloop

ware stormloop inschrijvingen stationloop

Het was een ware stormloop aan aanmeldingen voor de Station tot Stationloop op 25 mei aanstaande. Om middernacht, 1 februari, kon er via de website worden aangemeld voor de stationloop. Acht uren later was het limit bereikt. “Hectisch en waanzinnig, haast niet te bevatten” , sprak Bernard Kootstra, “Als je bedenkt dat de derde editie na 21 uur vol zat”.

Vijf over twaalf begon de deelnemerslijst vol te stromen. Aangestoken door vele lopers die inmiddels al van het mooie parcours van het Vechtdal hebben genoten, leek er geen einde aan te komen. Binnen een half uur stond de teller op zeshonderd inschrijvingen, rond acht uur was de duizend bereikt en kon er niet langer worden ingeschreven.

Er is duidelijk voor het limit van duizend deelnemers gekozen om de kwaliteit te waarborgen. Plannen om het aantal lopers te verhogen is een idee waarmee gespeeld wordt, maar waar voorlopig nog geen sprake van is.

De Station tot Station Loop op 25 mei 2011 wordt georganiseerd door ACO Van Elderen in samenwerking met Railrunners Zwolle. Meer informatie is te vinden op www.stationloop.nl

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.