Home / archiefcentraal / vvd kamerleden komen flyeren in raalte

vvd kamerleden komen flyeren in raalte

VVD Tweede Kamerleden Han Ten Broeke en Malik Azmani, Eerste Kamerlid Menno Knip en Provinciale lijsttrekker Job Klaasen komen zaterdag rond 13.30 uur naar Raalte. Zij gaan daar de straat op om met mensen in gesprek gaan over de noodzaak om schoon schip te maken. Ook de toekomst van de N35 komt aan bod. Dit is voor de VVD namelijk een belangrijk punt. Overijssel heeft meer mobiliteit nodig, de VVD wil ervoor zorgen dat die er ook daadwerkelijk komt.

Lees ook

Inloopspreekuur D66

OMMEN – Op maandag 25 oktober houdt D66 Ommen weer een inloopspreekuur in de Carrousel, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.