vvd en overijssel na 2 maart

ZWOLLE – Het bestuur van de afdeling VVD Zwolle houdt een inspirerende bijeenkomst over de toekomst van Overijssel na de verkiezingen van Provinciale Staten op 2 maart 2011. Naast de door de afdeling Zwolle voorgedragen kandidaat Statenleden, zal de bijeenkomst worden opgeluisterd door Stef Blok, fractievoorzitter van de VVD in de Tweede Kamer.

Als eerst wordt het gesprek aangegaan met drie door de VVD afdeling Zwolle voorgedragen kandidaat Statenleden onder leiding van bestuurslid Nico Middelbos. Aan de orde komen actuele thema´s zoals regionale economie, bereikbaarheid, financiën, de rol van het VVD-Statenlid als volksvertegenwoordiger richting burgers na de verkiezingen, maar ook de wijze waarop de VVD zich op de inhoudelijke kernthema´s kan en moet onderscheiden in de Overijsselse politiek.

Daarna is het Stef Blok die zal ingaan op de actuele politiek, de rol van de provincie, de financiële stand van zaken en de noodzaak tot strategische keuzes, ook op provinciaal niveau. Vrijheid, verantwoordelijkheid en daadkracht zijn daarbij leidende begrippen.

Waar: Zalencentrum Urbana

Wanneer: 18 februari om 19.30 uur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.