vvd de weg op op mobiliteitsdag

Klaasen heeft zich mateloos gestoord aan de opstelling van de Overijsselse PvdA. Die was altijd voor een verbreding van de N35 tussen Wierden en Zwolle, maar lijsttrekker Buursink trok die steun vorige week in. Dat kwam hem ook in eigen gelederen op zware kritiek te staan. “Niemand die nog weet wat de PvdA wil met deze provincie”, zegt Klaasen. “Vandaag zeggen ze dit en morgen weer iets anders. Welvaart en welzijn van iedere Overijsselaar staan op het spel. Zonder het verbeteren van de bereikbaarheid loopt de groei van onze economie gevaar. Dat gaat uiteindelijk iedereen merken.” Volgens Klaasen jammer dat andere partijen dat niet beseffen.

Op dinsdag 1 maart, één dag voor de Statenverkiezingen, vraag de Overijsselse VVD aandacht voor een aantal verkeersknelpunten in de provincie. “Het is van levensbelang dat we die zo snel mogelijk oplossen”, zegt Klaasen. “De economie en de leefbaarheid van Overijssel schreeuwen erom, daar gaan wij voor.”

De Overijsselse VVD zet dat voornemen kracht bij met een aantal acties op beruchte Overijsselse knelpunten. Dinsdag half zeven ’s ochtends is de partij aanwezig bij AC Holten. De afdelingen Holten en Deventer wijzen daar op het grote belang van verbeterde doorstroming op de A1, een punt waar de VVD al jaren op hamert. Tegelijkertijd deelt de VVD koffie uit op de carpoolplaats bij Kruispunt Bos aan de N35. De afdelingen Raalte en Nijverdal die afhankelijk zijn van deze weg, slaan hier de handen ineen. Tijdens de avondspits voert de afdeling Haaksbergen actie bij de N347 en de N18.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.