vrienden van vechtgenoten ontvangt vvd award

Deze De VVD MVO Award is een aanmoedigingsprijs voor ondernemers uit Overijssel die zich samen met hun medewerkers inzetten voor bijzondere maatschappelijke initiatieven.

De award is ingesteld in 2011 en zal jaarlijks worden uitgereikt aan bedrijven die hun steentje bijdragen aan een betere samenleving. De Vrienden van het Vechtgenotenhuis verdienen deze award voor hun inspanningen voor het voor het Vechtgenotenhuis in Ommen, het inloophuis voor kankerpatiënten.

De Stichting Vrienden van het Vechtgenotenhuis werkt nauw samen met VNO-NCW Noordoost Overijssel. Eén van de activiteiten die zij voor het Vechtgenotenhuis organiseren, is de Vechtgenotenrit, een (zijspan)motortoertocht voor kinderen die kanker hebben of hebben gehad, maar ook voor kinderen die hier in hun directe omgeving (broertje/zusje/vader/moeder) mee te maken hebben of gehad hebben.

Deze toertocht is een jaarlijks terugkerend evenement. VNO-NCW Noordoost Overijssel en de onderliggende industriële kringen in het Vechtdal en de gemeente Twenterand willen hiermee een structurele bijdrage leveren aan het belang van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dankzij hun inspanningen kan het Vechtgenotenhuis rekenen op praktische- en financiële steun en een nog grotere bekendheid in de regio. De prijs wordt uitgereikt op dinsdag 22 februari om 9.00 uur in het Vechtgenotenhuis aan de Beerzerweg 5 in Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.